Monitorizare

Serviciile de monitorizare, interventie rapida si asistenta in situatii de urgenta reprezinta prioritatea noastra. Echipa Protect NPG este formata din oameni special pregatiti pentru a raspunde prompt si corect tuturor solicitarilor legate de securitatea dumneavoastra.

Serviciul de monitorizare reprezinta receptionarea in dispeceratul Protect NPG a semnalelor transmise de sistemul de alarma si alarmarea echipajelor de interventie rapida.

Centrul nostru de monitorizare este legatura intre dumneavoastra si Protect NPG, fiind capabil sa monitorizeze si sa interpreteze toate tipurile de sisteme de alarma.
Sistemul de securitate este eficient numai daca echipa din spatele lui este una profesionista. Avem convingerea ca un element important al solutiei de securitate este combinatia de sisteme avansate de detectie si de comunicatie.

Responsabilitatile principale ale dispeceratului de monitorizare sunt:

  • Gestionarea sistemelor de alarma;
  • Detectarea patrunderii neautorizate;
  • Detectarea inceputului de incendiu; inundatiei, emanatiei de gaze periculoase;
  • Avertizare antisabotaj si apel de urgenta / panica;
  • Gestioneaza problemele tehnice: teste de comunicare la 24 ore, stare alimentare sistem /stare acumulator backup;
  • Verificarea la cerere: a accesului in zona protejata prin verificarea cu parola, patrulare periodica.
Protect NPG detine si un sistem de monitorizare GPS ce permite supravegherea permanenta a echipajelor de interventie ce asigura o interventie prompta in cel mai scurt timp.

Putem asigura serviciul de monitorizare GPS si pentru autoturismul dumneavoastra.