Servicii paza

Serviciile oferite de agentii nostri de paza sunt adaptate fiecarui segment de activitate si fiecarui client in parte. In functie de solicitarile dumneavoastra, va putem oferi solutia unui plan de paza bine pus la punct pentru a preveni situatiile neplacute.

Serviciile de paza sunt complexe si reprezinta primul pas in analizarea nevoilor clientului. Pentru a indeplini conditiile maxime de securitate, trebuie sa intelegem afacerea dumneavoastra, precum si segmentul de activitate.
Putem dezvolta impreuna solutiile specifice de securitate, care se pot aplica fiecarui caz in parte.

Paza fizică a obiectivelor

Paza fizică a obiectivelor reprezintă prezenţa fizică a personalului de pază la obiectivul păzit sau în încăperea păzită. Metoda de pază în cauză este raţională pentru obiectivele, care necesită controlul importării / exportării valorilor materiale de pe teritoriu, respectarea regimului de permise sau la paza teritoriilor, sectoarelor îngrădite etc.

Paza fizică este efectuată de posturi staţionare sau mobile. În dependenţă de personalul antrenat la paza obiectivului, paza fizică se divizează în:

  • Paza fizică înarmată
  • Paza fizică neînarmată

Tipul pazei şi numărul de posturi necesare pentru paza fiecărui obiectiv concret, se stabileşte de către Protect NPG  în procesul inspectării obiectivului şi este coordonat cu administraţia obiectivului în cauză.

Paza persoanelor fizice

Paza persoanelor fizice este efectuată de agenti de paza instruiţi. Paza de corp din cadrul Protect NPG  este formata din gardieni înarmaţi, aflaţi permanent în prejma persoanei păzite, gata oricand de a suprima orice atentat asupra securităţii persoanei pazite.